Let do Bělehradu trval hodin a čtvrt a po rychlém odbavení na letišti odvezl viktoriány do osmdesát kilometrů vzdáleného Noveho Sadu klubový autobus, který předtím přijel do Srbska po vlastní ose.

Trenéra Viktorie Karla Krejčího a kapitána Davida Limberského čekala v podvečer povinná předzápasová tisková beseda a od půl osmé večer si viktoriáni vyzkoušeli při předzápasovém tréninku trávník Karadjordje Stadionu.

„Vojvodina v prvním zápase v Plzni potvrdila, že v útočné fázi má velmi kvalitní hráče. A když k tomu připočteme divoké domácí prostředí, čeká nás těžký boj. Tohle určitě nebude jednoduchý zápas," prohlásil po příletu do Srbska trenér Viktorie Karel Krejčí.

Viktoria po domácí výhře 3:0 v prvním zápase play off vykročila do Evropské ligy rázným krokem, ale vyhráno ještě zdaleka nemá.

„Výhra 3:0 je slibná, my jsme však přijeli do Srbska s pokorou a respektem k soupeři, ale zároveň s jediným cílem, kterým je postup do Evropské ligy," uvedl Krejčí.

Viktorii budou ve čtvrtek večer podporovat na stadionu v Novem Sadu téměř tři stovky fanoušků. Jedna část, kterou tvoří zástupci sponzorů Viktorie, přicestovala do Srbska leteckým speciálem společně s fotbalisty. Další část, zhruba 160 příznivců Viktorie, se pak vydala do Noveho Sadu po vlastní ose.

Čtvrteční odveta play off Evropské ligy mezi domácím FK Vojvodina Novi Sad a Viktorií Plzeň začíná ve 20.30 hodin. Zápas nevysílá žádná česká televize.