V Luční ulici proti sobě nastoupilo po devíti hráčích na každé straně. Zastoupeno bylo hned několik generací bývalých fotbalistů Viktorie, od nejstarších na ploše, sedmašedesátiletého Josefa Čalouna a pětašedesátiletého Ivana Bicana, až po zástupce nejmladší generace Patrika Ježka či Martina Schustera.

Hned třem hráčům se podařilo dosáhnout na silvestra hattricku. Třikrát se v týmu Bílých trefil Eduard Kubata a v celku Modrých pak třikrát skórovali Jiří Chvojka a Petr Vlček.

„Protože jsme měli jen jednoho brankáře, Pepíka Čalouna, hrálo se na menší branky bez gólmanů s tím, že mezi tyče si stoupl vždy jeden z hráčů z pole. Utkání mělo spád a padalo hodně branek," pochvaloval si hrající manažer staré gardy Viktorie Ivan Bican.

„Jsem rád, že se nám daří držet tradici silvestrovských zápasů a že mezi nás přišli i mladí fotbalisté. Věřím, že se tím nechají inspirovat i další bývalí hráči Viktorie a příští rok se sejdeme v ještě větším počtu," dodal Bican.

Řada bývalých fotbalisté Viktorie držela na hřišti palce svým kamarádům v roli diváků, například Jiří Lopata, František Čaloun, Ladislav Žalec, Jiří Hop, Milan Forman, Luboš Rejda, Jozef Kovačič a další.

Tečku za silvestrovským zápasem pak udělalo společné posezení v klubovně na hřišti v Luční ulici.

Výsledek: Bílí – Modří 10:10 (5:4). Branky: Kubata 3, J. Čaloun 2, Bárta 2, Vágner, Ježek, vlastní Vlček – Vlček 3, Chvojka 3, A. Forman, Paul, Baroch, Diepold. Rozhodčí: A. Svoboda. Diváci: 50.

Bílí: J. Čaloun, Ježek, Vágner, Schveinert, Šamberger, Bárta, Kubata, Felgr, Löwy.

Modří: Bican, A. Forman, M. Schuster, Pánek, Paul, Chvojka, Diepold, Baroch, Vlček.