„Milan odvedl ve Viktorce kus práce a já bych na ni chtěl navázat. Chceme se prezentovat podobným herním stylem jako dosud, možná trochu více ofenzivnějším. Ale to záleží na tom, jaké typy hráčů v juniorce zůstanou,“ uvedl trenér Jiří Skála, který dosud pracoval s dorostem Viktorie.

V kádru juniorky došlo k tradiční hráčské výměně, z dorostu přišlo sedm fotbalistů ročníku narození 1991. „Kromě gólmana Fillingera ještě Brož, Štefl, Kubek, Beránek, Aubrecht, Karlíček,“ vyjmenovává nové tváře v mužstvu trenér Skála.

„Kádr už naopak opustil Bezděk, který odešel do Německa. Angažmá si hledá Chvojan, kterému skončila smlouva stejně jako Staňkovi, jenž by měl odejít do Domažlic,“ říká bývalý dlouholetý ligový fotbalista.

Po delší pauze zaviněné zraněním se do mužstva vrátil útočník Presl. „Je to hráč, na kterého budu hodně spoléhat. Věřím, že bude oporou naší ofenzivy,“ přeje si Skála.

S juniorkou trénuje i Brazilec Rodrigues, který se nevešel do kádru prvoligového A týmu. „Zatím se připravuje s námi a uvidí se, co s ním bude dál,“ podotýká trenér juniorky, který je současně také asistentem kouče Pavla Vrby u prvoligového áčka.

Letní přípravu absolvuje juniorka Viktorie v areálu v Luční ulici, příští týden ji čeká kondiční soustředění v Žinkovech.

Přípravná utkání sehraje rezerva Viktorie v domácím prostředí většinou s béčky ligových klubů. Prvním soupeřem jim bude tuto sobotu na hřišti v Luční ulici B tým Baníku Sokolov.