V rámci jarní soutěžní premiéry se ve Štruncových sadech představí v souboji s domácí Viktorií pátý tým loňské sezony italské série A, klub SSC Neapol.

Jako již tradičně mají předkupní právo zajištěno majitelé všech druhů permanentních vstupenek, kteří budou mít možnost využít akci 1 + 1 vstupenka. „Všichni permanentkáři budou mít tentokrát k dispozici bezmála týden, aby si mohli návštěvu Štruncových sadů naplánovat bez větších časových omezení," přiblížil tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Ten zároveň potvrdil, že prodej vstupenek bude jako již tradičně možný jen a pouze u pokladen přímo v Doosan Areně. Standardní otevírací doba pokladen bude každý všední den od 9 do 17 hodin a o víkendu od 10 do 15 hodin.

Na utkání budou k dispozici tři cenová pásma, pro vlajkonoše domácích i hostujících fanoušků platí nejlevnější varianta. „Finančně zvýhodněni budou tradičně držitelé permanentních vstupenek. Případnou druhou vstupenku pro svého kamaráda či známého si již však permanentkář musí zakoupit za plnou cenu. Platba bude opět možná pouze v hotovosti," připomněl Pillár.

„Na utkání Evropské ligy není v platnosti plošná sleva pro děti do 15 let, cena vstupenky je tak pro dětské návštěvníky stejná jako pro ostatní fanoušky," doplnil mluvčí plzeňského klubu.

Rozsah cen se pohybuje od 600 korun na tribuny za brankami a do rohů, až po 1200 Kč za vstupenky na střed hlavní a protilehlé tribuny. Sleva pro permanentkáře se pohybuje v rozmezí 150 – 200 Kč, nejlevnější vstupenka do sektoru domácích vlajkonošů tak přijde na 450 Kč.

Jak bylo deklarováno již před začátkem sezony, majitelé permanentních vstupenek v sektorech C a D horního ochozu hlavní tribuny si musí zvolit jiná místa z volných kapacit, zmíněné prostory musí být dle pravidel Evropské ligy blokovány pro potřeby soupeře a obchodních partnerů UEFA.

„Klub udělal maximum pro to, aby eliminoval jakékoliv možné problémy a nedostatky, se kterými se fanoušci potýkali během minulých předprodejů. Během víkendu předcházejícímu prodeji budeme se servisní firmou nadále ladit všechny možné otázky, které by mohly vyvstat. Fanouškům chceme nachystat profesionální servis," doplnil informace Pillár.

Právě vzhledem k nutnosti správného a včasného nahrání všech údajů do systému se prodej půlročních permanentek definitivně uzavřel ve středu. „Možnost nákupu permanentek bude minimálně do duelu s Neapolí pozastavena," řekl Pavel Pillár.

Ceny vstupenek

Volný prodej – 1. kat.: 1200 Kč, 2. kat.: 900 Kč, 3. kat.: 600 Kč.
Permanentkář – 1. kat.: 1000 Kč, 2. kat.: 750 Kč, 3. kat.: 450 Kč.
Pozn.: 1. kat. – sektory C, D, E, F, 7, 8, 9, 10), 2. kat. – sektory: A, B, G, H, I, J, M, N, 6, 11, 3. kat.– sektory: 1, 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15.

Prodejní časy

Držitelé permanentek
Út (22. 1.) – Pá (25. 1.) 9 – 17 hod.
So (26. 1.) – Ne (27. 1.) 10 – 15 hod.

Volný prodej
Po (28. 1.) – Pá (1. 2.) 9 – 17 hod.
So (2. 2.) – Ne (3. 2.) 10 – 15 hod.
Pozn.: V případě nevyprodání celkové kapacity Doosan Areny bude prodej pokračovat od 4. února dle standardních otevíracích dob.

Odpovědi na nejčastější otázky

– Držitel permanentky má nárok na jednu zlevněnou vstupenku. Případný jeden lístek navíc si může pořídit za plnou cenu z volné kapacity stadionu. Pokud chce držitel permanentní vstupenky uplatnit možnost nákupu extra vstupenky za plnou cenu, musí tak učinit v momentě nakupování „svého" lístku se slevou. Tzn. není možné si např. v úterý 22. ledna nakoupit vstupenku na permanentku se slevou a následně v pondělí 28. ledna se stejnou permanentkou dokoupit extra vstupenku navíc.
– Pokud má držitel permanentní vstupenky zájem (např. aby seděl s kamarádem, pro kterého kupuje vstupenku navíc), může si zvolit namísto své sedačky vytištěné na permanentce jakékoliv jiné místo z volných kapacit stadionu. Také v tomto případě pro něj platí sleva, jeho nevyužité „permanentní" místo se zároveň okamžitě uvolňuje do nabídky pro ostatní fanoušky.
– Garance místa pro držitele permanentek je do nedělního večera 27. ledna. Po tomto datu jsou veškeré rezervace držitelů permanentek zrušeny a všechna místa jdou do volného prodeje. Také v týdnu od 28. ledna si může permanentkář nakoupit vstupenku se slevou, nicméně si již musí zvolit pouze z volně dostupných kapacit Doosan Areny.
– Také držitelé všech permanentních vstupenek z rodinné tribuny (včetně dětských) mají nárok na své místo a slevu. Plošná sleva pro děti do 15 let v tomto případě není k dispozici.