V osmi zápasech padlo celkem 37 branek, hned tři střelci si navíc mohli užívat zasloužené ovace diváků po vstřelení hattricku.

Sušický Miroslav Vrhel, přeštický Pavel Bešta a Jiří Hereit z Mýta potěšili své fanoušky mimořádným výkonem, navíc u všech znamenal výjimečný gólový příspěvek zisk tří bodů.

Nejlepším střelcem soutěže zůstává i nadále kanonýr Sušice Miroslav Vrhel, který se po fantastickém podzimu v úvodu jara trápil. V posledním měsíci ale třiadvacetiletý člen kádru lídra soutěže našel ztracenou střeleckou formu a útočí na celkové vítězství a korunu krále střelců.

„Na začátku jarní fáze soutěže jsem se trápil nejen střelecky, ale také i herně. Každou sezonu přijde období, kdy si přestanu z nějakého důvodu věřit a začnu se na hřišti hledat," ohlíží se za nepovedeným startem jara Miroslav Vrhel.

Ostrostřelec Sušice svými góly táhne svůj tým za celkovým vítězstvím. V táboře exdivizního celku si to dost dobře uvědomují a čtyři kola před koncem ročníku spoléhají na svou fotbalovou sílu. „Když už jsme tak blízko, chceme soutěž jednoznačně vyhrát. Jsme moc rádi za průběžné první místo. Doufám, že ho udržíme až do konce, máme vše ve svých rukou," říká útočník lídra ze Sušice.

Stejně jako v boji o postup, kde si to nejspíš rozdají fotbalisté Sušice a Přeštic, tak i v minisoutěži o korunu krále střelců dojde na souboj členů těchto dvou týmů. Sušický Vrhel má zatím čtyřgólový náskok na přeštického Pavla Beštu.

„Lhal bych, kdybych řekl, že tenhle žebříček nesleduji. Je jasné, že mnohem důležitější je týmová statistika, ale jsem útočník a vždycky mě zajímalo tohle individuální ocenění," přiznává Miroslav Vrhel.

Boj o střeleckou trofej po očku sleduje také přeštický tahoun Pavel Bešta, který se díky hattricku do sítě nováčka ze Lhoty dostal na hranici 22 vstřelených gólů.

„Samozřejmě o druhém místu v tabulce střelců vím a sleduji to, ale pořád mám na první příčku velkou ztrátu. Navíc bych byl radši, kdy se nám podařilo dotáhnout Sušici a následně celou soutěž vyhrát," má jasno Pavel Bešta, snajpr z Přeštic.