„Jednak jsem vyhrál tipovací soutěž v kabině, trefil jsem Sporting, a navíc jsem si přesně takového soupeře přál. Pěkné město, krásný stadion, dobré klima. Jsem spokojený,“ reagoval na los záložník Viktorie Patrik Hrošovský.

„Jen se o výhru v naší tipovačce bohužel musím rozdělit s Radimem Řezníkem, který také uhádl Sporting,“ usmíval se Hrošovský.

Slovenský reprezentant má ještě jeden důvod, proč se do Lisabonu těšit. V Benfice hraje jeho krajan, velký kamarád a bývalý spoluhráč z Viktorie Martin Chrien.

„Už jsem si s ním psal, že se uvidíme v Lisabonu na kávě. Snad se mi povede sehnat pro něj lístky, těším se na něj,“ dodal Patrik Hrošovský.

Spokojen byl po losu i Radim Řezník. „Tipoval jsem Sporting a mám radost, že jsem to trefil. Je to atraktivní soupeř. Hlavně, že nemusíme do Ruska,“ řekl Radim Řezník.

Krajnímu obránci Viktorie se zamlouvá, že první zápas se hraje v Lisabonu. „Každý to má trochu jinak. Já mám ale radši, když se začíná venku a odveta se pak hraje doma. Nemyslím si však, že by to v téhle fázi Evropské ligy byla nějaká výhoda pro některý z týmů,“ dodává Řezník.

Sporting přivítal i záložník Jan Kopic. „Já také nechtěl nikam na Východ, do zimy, do Ruska nebo na Ukrajinu. Poletíme do Portugalska, to je výborné,“ pochvaloval si český reprezentant. K síle soupeře chová respekt. „Sporting vyřadil v předkole Ligy mistrů FCSB, ve skupině Ligy mistrů byl třetí. V týmu mají rychlé a technicky šikovné hráče,“ uvedl Jan Kopic.