V dalších týdnech ještě přetlačil Luby a Vejprnice, jenže pak se mužstvu zranil zkušený Majlát a na mužstvo padla deka.

Holýšov už šest zápasů v řadě nebodoval a propadl se na chvost tabulky. Utne v současnosti čtrnáctý celek soutěže herní mizérii?

„Potřebovali bychom vstřelit rychlou branku, aby se mužstvo uklidnilo," říká kouč týmu Kamil Bárta, který zve příznivce kopané na souboje 11. kola krajského přeboru.

Holýšov – Domažlice B (SO 15.30, rozhodčí Kopejtko). Musíme už konečně zabrat. Soupeře jsem viděl ve třech podzimních duelech. Jejich fotbalisté jsou mladí, běhaví, v poslední době se zvedají i střelecky. My potřebujeme dát rychlý gól, který by nás nakopl. Minulý týden v Chotíkově nás po vstřelené brance byl plný trávník, trefa z kraje zápasu by nám v sobotu hodně pomohla.

Rapid – Klatovy (SO 15.30, rozhodčí Kastl). Plzeňský celek je v podobném rozpoložení jako my, fotbalová kvalita je jednoznačně na straně Klatov. Dosud neporažený celek nás jako jediný opravdu přehrál.

SK ZČE – Příkosice (NE 14.30, rozhodčí J. Cihlář). Petřínští mě zklamali prohrou ve Stodě, naopak výsledky Příkosic mě překvapují v pozitivním slova smyslu. Očekávám vyrovnaný duel, který rozhodnou až pokutové kopy.

Přeštice – Stod (SO 15.30, rozhodčí Petržílka). Přeštice před svými fanoušky hrají lépe než venku, soupeře doma přehrávají. Výjimkou nebude ani duel se Stodem.

Vejprnice – Chotíkov (NE 15.30, rozhodčí Červený). Nevyzpytatelná konfrontace, kde soupeře rozsoudí až penalty. Chotíkov disponuje na krajský přebor velice kvalitním mužstvem, na horké vejprnické půdě bude bodovat.

Luby – Koloveč (NE 15.30, rozhodčí Křen). Střet nováčka s exdivizním týmem by měl skončit triumfem hostů. V Lubech jsme odehráli divoké utkání, jejich malé hřiště je nepříjemné pro každého soupeře, zkušená kolovečská parta se s tím však vypořádá.

Horažďovice – Horní Bříza (NE 15.30, rozhodčí Kafka). Horažďovice drží neuvěřitelnou sérii domácí neporazitelnosti, která čítá přes tři desítky zápasů. Favorit neklopýtne ani tentokrát a připíše si maximální bodový zisk.

Horšovský Týn – Sušice (SO 15.30, rozhodčí Reznichenko). Zkušenost versus mládí. Domácí celek posílil a přínos Šinála s Havlíčkem je znatelný, sušický nováček se zas prezentuje rychlým, kombinačním fotbalem. Tipuji, že zápas skončí smírně.

Martin Šiška