Tým z Husových sadů spoléhající na pevnou defenzivu založil na vítězství dvěma trefami, čímž se dostal do herní pohody. Následně sice docílil snížení nejlepší kanonýr téhle divizní skupiny Psohlavec, ale Buldoci již vícekrát na domácí pevnost nevyzráli.

„Proti silnému soupeři jsme nastoupili sice s pokorou, ale zároveň s obrovskou chutí potvrdit body z Třeboně. Kluci splnili na hřišti přesně to, co jsme si řekli. Vsadili jsme na kolektivní pojetí, hráči bojovali, hráli aktivně a šli za vstřelenými góly. Nakonec to vyšlo a dá se říci, že organzizace hry, bojovnost a nasazení porazily fotbalovou kvalitu," těšilo rokycanského trenéra Pavla Aubrechta.

První jarní body o víkendu slavil trápící se Petřín. Svěřenci Radka Vodrážky cestovali v sobotu na pražskou Aritmu, kde v bojovném duelu urvali dva body, když zvládli lépe pokutové kopy.

„Jsme hrozně rádi, že jsme přivezli domů dva body, které nám především po psychické stránce mohou velmi pomoci. Velkou cenu pro nás má i udržené čisté konto, které je pro nás teprve první v letošní sezoně," vážil si zápasu bez inkasované branky kouč Petřína Radek Vodrážka.

Pohledný zápas o víkendu zhlédli fanoušci, kteří navštívili utkání Doubravky s Malše Roudné. Útočně laděná mužstva potvrdila předpoklady a potěšila diváky množstvím šancí a dlouhým penaltovým rozstřelem, po němž bonusový bod putoval na stranu plzeňského Senka.

„Hrálo se ve vysokém tempu nahoru dolů, což se muselo fanouškům líbit. Soupeř mě mile překvapil svým výkonem, díky čemuž se hrál hodně kvalitní divizní fotbal. Těší mě rovněž, že jsme byli konečně úspěšnější v pokutových kopech, které se nám v posledních dvou zápasech nevyvedly," byl rád trenér Senka Aleš Jindra.