Nedaří se. Fotbalisté Plzně prohráli v rámci 5. kola Superligy malého fotbalu na půdě Jihlavy vysoko 5:10. Svěřenci trenéra Stanislava Kocoura tak v tabulce nejvyšší domácí soutěže klesli na poslední příčku s bilancí jedné výhry a čtyř porážek. „Hrajeme pořád v jiné sestavě a je docela těžké to na venkovní zápasy skloubit. Máme konkurenceschopné mužstvo, i když asi ne zrovna proti hráčům Brna, kteří spolu nastupují tři roky, ale nejdůležitější je tým sestavit a ustálit,“ poznamenal plzeňský útočník Josef Vitouš.

„Ze začátku zápasu s Jihlavou to bylo z naší strany hodně chaotické, domácí byli rozhodně lepší. Původně neměli gólmana, přijel pozdě a přišlo mi, že nás přehrávali víc s hráčem v bráně než s gólmanem. Pak jsme se dostali víc do hry,“ všiml si plzeňský hráč. „Bohužel to nakonec dopadlo tak, jak to dopadlo,“ dodal na závěr smutný Vitouš.

Jihlava – Plzeň 10:5 (6:2)

Branky a nahrávky: 2. Plichta (Demeter), 4. Průcha (Plichta), 15. Kučera (Demeter), 17. Kavka (Demeter), 18. Šuta (Demeter), 28. Šuta (Plichta), 35. Demeter (Lacina), 48. Šuta (Plichta), 55. Demeter (Kučera), 56. Demeter (Lacina) – 22. Vitouš (Habr), 24. Chotěborský, 42. Habr, 45. Habr (Vitouš), 52. Sušanka (Habr). Rozhodčí: Pakosta – Moder. Diváci: 70.
Plzeň: Kronďák – Nemček, Jakub Kocour, Vitouš, Habr, Stanislav Kocour, Chotěborský, Sušanka.

Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň.
FOTO: Viktoria si veze z Ďolíčku bod