Osm pohledných branek viděli diváci při utkání fotbalového krajského přeboru mezi plzeňským SK ZČE a Chrástem.

Domácí překvapivě prohráli 3:5, ale jejich trenér Jaroslav Urbánek považuje výsledek za spravedlivý. „Potvrdilo se, že nám to doma nesedí. Nepohlídali jsme autora dvou branek Mojžíše a neproměnili šance. V obraně jsme vyráběli chyby a nepodržel nás ani brankář Řezáč, který ze šest střel pustil pět gólů,“ kritizoval trenér své svěřence. „V první půli jsme možná byli lepší, ale hraje se na góly a ty dávali hosté z brejků,“ řekl ještě k průběhu zápasu Urbánek.

Domácím chybělo pět zraněných hráčů. „To potom v mužstvu není konkurence,“ přiznal trenér.

Ale také Chrást měl problémy se sestavou. Oba brankáři byli zraněni a trenéři museli sáhnout do béčka. „Vítovec obstál, přestože je až třetím v pořadí. Vyhráli jsme zaslouženě po kolektivním výkonu, který byl plný nasazení. Hráči dodrželi taktické pokyny, hráli jsme osobku na Krystla,“ pochvaloval si Josef Aubrecht, trenér Chrástu.

Po domácím výbuchu s Tachovem se hráči rehabilitovali a spokojeností zářil i prezident Luděk Vokoun. „Stejně jako Tachov i Petřín trenér dopředu viděl a opět stanovil účinnou taktiku. Klatovy neviděl a prohráli jsme,“ konstatoval Vokoun.

Nejlepší kanonýr přeboru Mojžíš vstřelil už čtyřiadvacet gólů.