O vítězi zápasu rozhodla jediná branka domácího Krejčího, který se prosadil po čtvrt hodině hry po centru od rohového praporku.

K cestě Senka za třemi body vedla především obětavá a poctivá hra směrem dozadu, kdy defenzíva dokázala uhlídat oba kanonýry Buldoků – Psohlavce a Geňa.

„Soupeř v prvním poločase ukázal, že má dobré mužstvo. V poli nás výrazně přehrával, ale do koncovky se naštěstí příliš nedostával. Hráči hráli organizovaně a především obětavě, což bylo hlavním důvodem, proč jsme před přestávkou neinkasovali," vysvětloval kouč Doubravky, jemuž se nelíbila v první části ofenzivní hra jeho týmu.

„Byli jsme málo aktivní. Nedokázali jsme vůbec udržet balon a na hráčích, kteří běhali stále míče, byla pochopitelně znát únava. Naštěstí o přestávce jsme se zmobilizovali a následně se tým zlepšil," těšilo Aleše Jindru.

Po pauze Doubravečtí vyrovnali hru a mohli i definitivně rozhodnout o svém vítězství, Vyleta ovšem své dvě šance nedotáhl do gólového konce. Smutnit přesto nemusel, protože všechny body zůstaly na západu Čech.

Páteční předehrávka vyšla i fotbalistům Rokycan.

Tým z Husových sadů cestoval na hřiště nebezpečné Čížové, které nakonec vyplenil a zvítězil vysoko 4:0.

„Poté, co se nám podařilo bez kaňky přečkat úvodní tlak Jihočechů, jsme převzali hru do svých rukou a postupně jsme přidávali branky. Potěšila mě zvláště hra po přestávce, kdy byl náš výkon v uvozovkách takřka bezchybný," hodnotil tříbodový zisk spokojený rokycanský trenér Pavel Aubrecht.