Nad izraelským Hapoelem Tel Aviv totiž zvítězili venku 2:1 a před svými pronásledovateli tak mají šestibodový náskok.

I když většina lístků do plzeňské arény zmizela už v předprodeji, na zájemce stále čeká zhruba 1600 sedaček ve všech třech cenových pásmech. Nejlevnější vyjdou na 400 korun, ty nejdražší budou k dispozici za 600 korun.

Lístky se začnou prodávat už dnes od 9 hodin do 17, pokladny zůstanou otevřené i o víkendu. V sobotu a v neděli bude možné lístky pořídit od desíti hodin do tří odpoledne. Prodej bude pokračovat do vyčerpání kapacity stadionu. V den zápasu (čtvrtek) zůstanou pokladny v každém případě uzavřené. „Stejně jako u všech předprodejů na pokladnách je možná platba pouze v hotovosti, jeden fanoušek si může zajistit maximálně šest vstupenek. V případě evropských pohárů zároveň neplatí sleva pro fanoušky mladší 15 let," upozornil tiskový mluvčí FC Viktoria Pavel Pillár.

Klub zároveň informoval, že bude vracet přeplatek za vstupenky na venkovní zápas v Tel Avivu. Zatímco ve Štruncových sadech zaplatili fanoušci za jeden lístek 850 korun, přepočtem uvedené ceny v izraelských šekelech došli fanoušci k ceně cca 550 korun. „Při tvorbě ceny jsme vycházeli z oficiálních dokumentů soupeře, který nahlásil cenu 34 eur za vstupenku," vysvětluje Pavel Pillár a dodává: „Dle oficiálního vyjádření izraelského klubu zapomněl odpovědný pracovník v dokumentech k našemu utkání změnit ceny z předchozího duelu s Atlétikem Madrid. "

Každému fanouškovi, který od dneška až do domácího zápasu přijde se vstupenkou, tak klub vyplatí asi 300 korun přeplatku. „Vstupenky pouze označíme a vrátíme majitelům, aby si na exotický výjezd mohli ponechat cennou vzpomínku," slíbil Pillár.

Časy a ceny

Prodej začal v úterý, pokladny budou ve všedních dnech otevřeny vždy od 9 do 17 hodin, o víkendu od 10 do 15 hodin.
V den zápasu (čtvrtek 8. 11.) budou pokladny v každém případě uzavřeny.
Zbývá 1600 vstupenek, cenová relace: 400–600 Kč.
Duel Viktorie Plzeň s izraelským Hapoelem Tel Aviv začíná ve čtvrtek 8. 11. v 19 hodin.