Reprezentační bek David Limberský měl v souboji s Baníkem na kopačce vítěznou trefu, jenže penaltu poslal "panenkovským" dloubákem jen do břevna.

Po zápase neskrýval rozčarování. "Dnes jsme ztratili body. První poločas jsme prospali, po inkasované brance jsme sice přidali a zaslouženě srovnali, jenže na výhru náš výkon nestačil," smutnil po bitvě Limberský.

Zkušený borec v klíčové situaci zápasu selhal, trenér Vrba po zápase nešetřil kritikou. Sám exekutor pokutového kopu však viděl inkriminovaný moment odlišně.

"Nemyslím si, že jsem penaltu odehrál laxně. V přípravě jsem se takto prosadil, dnes to bohužel nevyšlo," lamentoval hráč s číslem osm na zádech.

Na hře Viktoriánů byla citelná absence dirigenta Pavla Horvátha, který léčil virózu. " Jeho pasy za obranu jsou těžko nahraditelné, my se však musíme naučit vítězit i bez něj," je si vědom Limberský.

Reprezentační opora Viktorie pocuchala nervy domácích fanoušků minelou, při která namazala do nebezpečné situace Barošovi.

"Naštěstí to Marián Čišovský zvládl ubránit, za což mu patří velký dík," adresoval pochvalu spoluhráči nešťasný hrdina zápasu.

Martin Šiška