Sehnat je můžete ve fanshopu, který je otevřen každý všední den od 9 do 17 hodin. Lístky je možné pořídit i online na www.plzenskavstupenka.cz. Vstupenky se prodávají od 100 do 180 korun. Studentské vstupné vyjde na 70 Kč, dětská vstupenka do rodinného sektoru na 50 korun a dospělá vstupenka do rodinného sektoru stojí 150 Kč. Dítě do 15 let má 50procentní slevu. Premiérově jsou k mání vstupenky na novou část jižní tribuny za brankou.

Potěšitelnou zprávou pro fanoušky na severní a jižní tribuně je to, že už nebudou muset koukat přes síť. Ta byla stažená poslední dva podzimní zápasy jako bezpečnostní opatření klubu, aby se neopakovalo řádění fanoušků během zápasu 13. kola Plzně proti pražské Spartě.

Permanentka zdarma

Kdo chce získat permanentku zdarma, může se mu to podařit díky Deníku. Od pátku 13.2. do úterý 17.2. bude v novinách probíhat soutěž, v rámci které musí soutěžící prokázat jednak znalosti o Viktorii Plzeň a také tvůrčího ducha, protože úkolem bude vymyslet povzbudivý slogan, který bude Viktorii provázet jarními boji. Autoři tří nejlepších získají permanentku na jaro.

Deník nabízí jarní permanentku zdarma také předplatitelům (akce platí pouze do vyčerpání zásob a pouze pro nové předplatitele na dobu alespoň ½ roku).