„Zápas s Opavou jsme rozebírali, ale na Duklu bude kádr poskládán jinak," poukazuje asistent trenéra Viktorie Tomáš Trucha na osm změn v sestavě oproti zápasu se Spartou.

Navázat na výkon proti Spartě bude cestou k tomu, jak v neděli v Praze uspět. Dukla je totiž doma silná, na Julisce v posledních třech zápasech neprohrála, dvakrát zvítězila a jednou remizovala. Navíc vloni na podzim slavila nad Viktorií výhru 1:0.

Na střídačce Dukly nahradil trenéra Šilhavého po pěti kolech jeho asistent Jaroslav Hynek a Dukla pod ním prohrála jediné utkání ze šesti.

„Dukla po výměně trenéra zkvalitnila kombinaci a navazuje na to, co se hrálo za trenéra Kozla. Na nás je jim to znepříjemnit a naopak se snažit dominovat naší hrou," dodává Trucha.

Kouč Dukly respektuje sílu Viktorie. „Plzeň má obrovskou sílu, my ale věříme, že se nám soupeře podaří něčím zaskočit," přeje si trenér Jaroslav Hynek.

Pikantní zápas čeká útočníka Viktorie Michaela Krmenčíka, který vloni na podzim na Julisce hostoval.

„Moc se na utkání těším, na Dukle jsem prožil vydařené hostování. Mám tam pořád kamarády, Marku Hanouskovi jdu i na svatbu. Jsem s nimi v kontaktu, ale nějaké hecování neproběhne. Věřím však, že odvezeme tři body," říká Krmenčík.