„Od těch nejsilnějších oslav už uplynulo několik dnů a my jsme zase plni síly a chuti," usmívá se záložník fotbalistů Viktorie Plzeň Jan Kovařík, kterého čeká už zítra i s jeho spoluhráči utkání 28. kola Synot ligy v Mladé Boleslavi.

Viktoria rozhodla o titulu už v minulém kole. „Nebude tak pod žádným velkým tlakem, jedeme si to tam užít a doufám, že předvedeme pěkný fotbal," přeje si technický záložník Viktorie s ostrou levačkou.

I když už mají Západočeši titul v kapse a šestnácti výhrami v řadě překonali i rekord v počtu ligových výher v řadě, motivace do zbytku sezony jim nechybí.

„Chtěli bychom sérii vítězství natáhnout a vyrovnat tak minimálně rekord řeckého Olypiakosu, který dosáhl sedmnácti výher v řadě. Chceme to dotáhnout co nejdál," slibuje Kovařík.

Velkou motivaci má i Mladá Boleslav, která je stále ve hře o pohárové příčky. Středočeši jsou v tabulce čtvrtí a na třetí Liberec ztrácejí bod. „Zápas má náboj, navíc hraje první se čtvrtým, takže to může být dobrý fotbal," míní Kovařík.

Zápas začíná zítra už ve 13.30 hodin (O2 Sport).