Mladí viktoriáni nenavázali na předešlé domácí utkání, ve kterém vyprovodili Duklu Praha šestibrankovým rozdílem, a nečekaně podlehli Severočechům nejtěsnějším poměrem 0:1.

Úvod utkání patřil domácím, kteří již od prvních minut dostali svého soupeře pod tlak, všechny akce ale končily nepřesným zakončením. Paradoxně se do první velké šance utkání dostali hosté, ale Malej přestřelil z bezprostřední blízkosti prázdnou branku. Domácí na tuto akci reagovali zakončením Mariánuse, jeho střele ovšem chyběly decimetry.

Druhý poločas příliš velkou změnu obrazu hry nepřinesl. Viktoriáni opticky ovládali hru, nicméně vedoucí branku vstřelili hosté. Vůch se po přihrávce z křídla prosadil povedenou střelou na zadní tyč. V závěru utkání sice drželi domácí míč na svých kopačkách, ale k vážnějšímu ohrožení svatyně hostů se již nedostali, Tepličtí už si těsnou výhru pohlídali.

FC Viktoria Plzeň – FK Teplice 0:1 (0:0)

Viktoria: Šiman – Hrubý, Růžička, Libotovský, Lukeš – Hamerník (61. Veselinovič), Hradecký, Marianus – Hvězda (70. Rusňák), Mandula, Mlynařík.