Stejného soupeře jako A tým Viktorie – FK Teplice – měla o víkendu také další dvě mužstva fotbalistů plzeňské Viktorie. V sobotu se na hřišti soupeře představil dorost U19, včera hostila teplický tým v Luční ulici také juniorka. Ta sice v půli prohrávala 1:2, nakonec získala bod za remízu 2:2. Dorostenci na severu Čech inkasovali už v osmé minutě, a přestože měli téměř po celé utkání velkou převahu, nedokázali nepříznivý stav zvrátit a prohráli nejtěsnějším poměrem 0:1.

Souboj juniorek začal opatrnou hrou obou mužstev, přesto se poměrně brzy hosté dostali do vedení brankou z pokutového kopu. Radost Teplických však netrvala dlouho, již za minutu po zaváhání jejich obrany doklepl míč do odkryté branky Lukáš Matějka.

Po vyrovnávací brance postupně přebírali iniciativu viktoriáni, ale deset minut před přestávkou nezachytili rychlý brejk Teplic a hosté šli do šatny s jednobrankovým náskokem.

Druhý poločas začal náporem domácích. Ti se často dostávali na dostřel branky Teplic a po hodině hry po závaru opět Matějka z úhlu prostřelil brankáře hostů – 2:2. Nápor Viktorie pokračoval, ale vstřelit vítěznou branku již nedokázali. Trefili tyč i břevno, hosté také vykopávali míč z prázdné branky, ale na konečné remíze se již nic nezměnilo.

„Měli jsme velké množství šancí, držení míče i kvalita hry byla na naší straně, ale zbrklost a řada nepřesností ve finální fázi nás připravily o body," tvrdil po utkání trenér Jiří Kohout. „S bodem nejsem spokojen, měli jsme vyhrát, šancí jsme na to měli dostatek. Na druhou stranu jsem spokojen s předvedenou hrou i výkony většiny hráčů," dodal plzeňský kouč.