Tam sice měli více štěstí hosté, vydřený bod má však pro Chotíkov cenu zlata. „Remízy si cením, dokázali jsme smazat třígólový náskok, a kdyby nám přálo víc štěstí, mohli jsme i vyhrát," glosuje chotíkovský kouč Jaroslav Urbánek.

Doškové & spol. předvedli tři smrtící výpady, na které chotíkovská defenziva nedokázala reagovat.

„Koloveč jsme pustili do řady šancí a skóre 0:3 pro nás bylo ještě lichotivé," upozornil někdejší kouč SK ZČE nebo Chrástu.

Urbánkova družina ale využila chvilkové nepozornosti lídra a Hartl trefou do šatny snížil.

„Gól na 1:3 byl jedním z klíčových momentů zápasu. V šatně jsem klukům zopakoval pokyny udílené před zápasem. Tedy musí lépe bránit a přidat na bojovnosti, a po změně stran se karta obrátila," prozrazuje lodivod.

Chotíkov přitlačil soupeře, který se bil po vyloučení Kadlece v deseti, a po trefách Lopaty a Davida Míky se začínalo prakticky od začátku. Zkázu Kolovče mohl dokonat v samotném závěru prchající Lopata, v dobré pozici však minul. Přestože exdivizní tým si vystřílel bonusový bod při penaltách, pro trenéra Štepána Hirschla to byla jen slabá náplast.

„Vzhledem k průběhu zápasu je to určitě ztráta, nejdříve si necháme dát hloupý gól do šatny a po přestávce si myslíme, že to půjde samo," lamentoval Hirschl.

„Už minulý týden s Rokycany se nám druhý poločas nevydařil podle představ, netroufám si tvrdit, jestli je to způsobeno ztrátou motivace," přemýšlí kouč.

Koloveč si zkomplikovala situaci vyloučením mladého Kadlece.

„Ve druhém poločase jsme nic nepředvedli, je možné, že by Chotíkov vyrovnal i kdybychom hráli v jedenácti. Ale komplikace to jistě byla," přiznal kolovečský lodivod Štěpán Hirschl.

Martin Šiška