Ceny a prostory
Ceny permanentek na jaro:
I. kategorie: 1 300 Kč
II. kategorie: 1 000 Kč
III. kategorie: 700 Kč
Rozdělení sektorů:
I. kategorie: sektory C, D, E, F, S7, S8, T9, T10
II. kategorie sektory: A, B, G, H, S6, T11
III. kategorie sektory: P1, P2, P3, R4, R5, V14, V15, V16 

Ne, to není informace z německé bundesligy ani z anglické Premiere League. Jakkoliv to může vzhledem k návštěvnosti české nejvyšší fotbalové soutěže znít překvapivě, tahle informace je z české první ligy. Přesněji z Plzně.

Ano, fotbalová horečka v západočeské metropoli trvá a to se odráží i na počtu majitelů permanentních vstupenek do Doosan Areny.

„V současné době atakujeme hranici šesti tisíc prodaných permanentních vstupenek. Mohu říci, že jsme hrdí na naše fanoušky, že permanentky nakupují v takovém počtu. V českém fotbalu je to unikátní záležitost," říká Pavel Pillár, mluvčí Viktorie Plzeň.

Lídr první ligy sehraje na jaře šest utkání venku a osm zápasů doma (České Budějovice, Slavia, Liberec, Brno, Mladá Boleslav, Slovácko, Jihlava, Příbram).

Viktoria bude na jaře bojovat o svůj třetí mistrovský titul, druhá polovina soutěže slibuje dramatickou podívanou a je dobré být u toho.

Fanoušci mohou zakoupit permanentky i do nového sektoru V 16 s kapacitou přesahující 250 míst.

„V prodeji zůstávají také místa z ostatních sektorů Doosan Areny včetně Rodinné tribuny. Věříme, že fanoušky Viktorie možnost sledovat zápasy z nového sektoru zaujme, nicméně vybrat si své místo na jarní část sezony bude možné i ze zbývající volné kapacity stadionu," připomíná Pavel Pillár.

Permanentky bude možné získat ve Viktoria shopu přímo ve Štruncových sadech mezi devátou a sedmnáctou hodinou až do úvodního zápasu jarní části sezony s Českými Budějovicemi (hraje se v sobotu 21.února).

Těm, co rádi soutěží, nabízí Deník společně s Viktorií Plzeň soutěž o permanentní vstupenky. Ode dneška až do úterý budeme přinášet soutěžní otázky, na které čtenáři odpoví, a k tomu napíší do soutěžního kuponu povzbudivý slogan k bojům fotbalistů Viktorie v jarní části sezony.

Tři z vás, kteří správně odpoví na čtyři soutěžní otázky a vymyslí originální slogan, získají permanentku.

Tu můžete získat i zdarma k předplatnému našeho Deníku. Akce platí pouze pro nové předplatitele do vyčerpání zásob. Informace na čísle telefonu: 724 100 405.