V reprezentační přestávce si zahrál za národní tým Slovenska v Trnavě proti Lotyšsku (0:0), do utkání v Dublinu proti Irsku (2:2) kvůli drobnému zranění nenastoupil.

„Sice jsme ani jednou nevyhráli, ale byly to určitě dva velmi kvalitní zápasy, šanci dostali hráči širšího kádru," vrací se k reprezentační pauze slovenský kanonýr Viktorie Plzeň.

Nejlepší střelec české ligy patří k velkým kandidátům účasti na Euru, ale myšlenky na účast na vrcholném podniku zatím zahání. „Je to ještě daleko, do nominace zbývá měsíc a půl. Teď se hlavně soustředím na působení ve Viktorii a už se těším na další zápas proti Jihlavě," svěřuje se.

„Věřím, že v sobotu na Jihlavu přijde do Doosan Areny opět plný dům (včera zbývalo na zápas, který začne ve 20.15, už jen posledních sto lístků, pozn. red.) a že potěšíme fanoušky vítězstvím," přeje si sedmadvacetiletý fotbalista.

V české lize čeká Viktorii posledních osm kol, v nichž se rozhodne, zda Plzeň obhájí mistrovský titul. „Uděláme všechno pro to, aby se to podařilo," dodává Michal Ďuriš.