Střelecky se prosadil autor dvou gólů Petr Došlý. Trenér vítězného celku Stanislav Purkart si utkání pochvaloval. „Celkově to byla kvalitní příprava. Bylo to bojovné, ale chvílemi se tam objevily i nepřesnosti. Měli jsme tam v průběhu ale i některé dobré věci a cením si toho, že hráči chtěli a dokázali dát góly," těšilo kouče Jiskry.

V domažlickém hráčském kádru dojde v zimní přestávce k některým změnám.

„Přišel obránce Knakal a jeho působení u nás by mělo být už jistou věcí. Zkoušíme útočníka Jarinu z Doubravky a Daniela Pyrku ze Slovenska. Je bratrem Matůše Pyrky, který u nás už hraje," uvedl Stanislav Purkart.

Z kádru ale odchází Veselý do Německa a Malý se z hostování vrací do Tachova. „Malého by mohl nahradit právě Jarina, teď v zápase s Chrástem se ukázal v dobrém světle," říká trenér Chodů.

Přípravné utkání si chválil i chrástecký kouč Zdeněk Michálek. „Byl to náš první zápas po třech trénincích a hlavně druhou půli jsme byli týmu hrajícímu vyšší soutěž důstojným soupeřem. Domažlice byly ale lepším celkem. Za nás ještě nehráli Kovařík, Smíšek, Stružka a Šimr, který teprve začne trénovat, a vypadá to, že do Německa zřejmě nepůjde," uvedl trenér chrásteckého Spartaku.

Výsledek přípravného utkání: Spartak Chrást – Jiskra Domažlice 1:3 (0:1, Heller – Došlý 2, Dvořák).