Zápas začíná v Doosan Areně ve 20.15 hodin a přímým přenosem ho vysílá televizní stanice ČT Sport.
Na zítřejší duel se chystá také reprezentační záložník Viktorie Plzeň Daniel Kolář.

Úterní utkání základní skupiny Ligy mistrů proti anglickému Manchesteru City se hrálo ve vysokém tempu. Stačili před ligovým zápasem proti Dukle nabrat fotbalisté Viktorie Plzeň síly?
„Mezi oběma zápasy je dost času na regeneraci, hraje se až v sobotu pozdě večer. Myslím, že se silami problém nebude," domnívá se zkušený středopolař Daniel Kolář.

Můžete prozradit, jak jste regeneroval síly vy sám?
Bylo to stejné asi jako vždycky. Já jsem navíc proti Manchesteru odehrál jen šedesát minut, takže jsem po zápase zase až tak moc unavený nebyl.

V sobotu přijede do Plzně pražská Dukla, které patří v tabulce šestá příčka. Jak se vám zamlouvá herní styl Pražanů, kteří preferují ofenzivní kombinační fotbal?
Mně se herní projev Dukly líbí už delší dobu, hraje pěkný fotbal. Příchodem nového majitele se klub stabilizoval. Na střídačce je Luboš Kozel, který je podle mne dobrý trenér. Dukle za tu dobu, po kterou u mužstva působí, vtiskl vlastní herní styl. Pražská Dukla je z mého pohledu sympatické ligové mužstvo.

Nejvýraznější osobností ofenzivy soupeře je zkušený kanonýr Zbyněk Pospěch. Je to hráč, na kterého si budete dávat obzvlášť pozor?
Zbyněk je hráč, který patří dlouhodobě k nejlepším útočníkům v české lize. Určitě si na něj musíme dát pozor a dobře se na něj připravit.