Třetiligové Domažlice zdolaly 1:0 divizní Rokycany, ale možná přišly na čas o útočníka Petra Došlého, který se zranil.

„Nevíme zatím, jak to s ním bude vypadat, zranil se v prvním poločase. Pro nemoc nehrál Dvořák, jinak jsme byli kompletní," uvedl domažlický trenér Stanislav Purkart.

V utkání s Rokycany byl spokojen s defenzívou svého týmu. „Chtěli jsme hrát vzadu na nulu a to se nám podařilo. V první půli jsme měli dvě až tři šance, gól byla taková dorážka. Příliš se nám ale zatím nedaří ve hře dopředu, je to hodně upracované."

Divizní Chrást překvapil výhrou 2:1 nad juniorkou plzeňské Viktorie. „Za kvalitní výkon ve druhé půli to bylo zasloužené. Měli jsme hru ve své moci i šance. Zatím nehraje Smíšek, jinak jsme byli kompletní. Budeme chtít Adama Krále ze Zruče a Hellera z Vejprnic, oba to jsou hráči do základu," informoval chrástecký prezident Luděk Vokoun.

Lídr krajského přeboru z Kolovče nastřílel v Horní Bříze sedm gólů, ale pozadu nezůstali ani domácí, kteří se trefili čtyřikrát. „Byl to ofenzivní fotbal, na bránění se tolik nekoukalo, ale celkově se hrál pěkný fotbal. Nám odešel Hackr na hostování do Lhoty, jinak celý podzimní kádr zůstal pohromadě. Navíc se vrátili Michal Chocholatý a Šimice, kteří pro zranění chyběli celý podzim," nastínil současný stav Stanislav Kapr, sekretář Horní Břízy.

Horažďovice, druhý celek krajského přeboru, zdolaly německý Regen 4:2 a situaci v kádru popsal trenér Michal Čadek: „Prakticky trénujeme pohromadě s celým podzimním kádrem. Z testů v divizní Doubravce se vrátil Jůda a zkoušíme Říského a Rejška z jižních Čech."

Výsledky přípravných utkání: Jiskra Domažlice – FC Rokycany 1:0 (0:0, Bauer), Viktoria Plzeň junioři – Spartak Chrást 1:2 (1:0, Kůžel – A. Král, Pavlík), Senco Doubravka – 1. FC Karlovy Vary 2:3 (1:1, Róth, Švec – Zikán, Geňo, Jankovský), ZKZ Horní Bříza – Slavoj Koloveč 4:7 (2:4, P. Chocholatý, Křížek, M. Chocholatý, Tran – T. Došek 3, Šperl, Černohorský, Gabriel, Kadlec), FK Horažďovice – TSV Regen 4:2 (2:2, Říský 2, Jůda, Rejšek), TJ Sušice – TJ Osek 0:2 (0:1), FK Tachov – Bohemians 1905 U19 1:3 (0:1, P. Šácha), FK Příbram U19 – SK Klatovy 8:0 (1:0).