Obránce David Limberský jde do odvety s Larnakou natěšený a plný odhodlání. „Na zápas se těšíme, jsme plni očekávání. Máme to dobře rozehrané, ale zdaleka to není hotové. Víme, že nás čeká pekelné prostředí, ale já věřím, že to zvládneme,“ říká zkušený zadák.

Jste připraveni na velké vedro, které v Larnace panuje?
Jsme s tím smířeni. Hraje se večer, takže až takový problém by to být neměl.

Larnaka si v prvním zápase vytvořila několik nebezpečných šancí. Ukazuje to na její ofenzivní sílu?
Je pravda, že v prvním poločase měli kromě gólu i další šance, ve druhé půli už takové příležitosti neměli. Věřím, že v odvetě, co se týká defenzivy, navážeme na naši hru ve druhém poločase utkání v Plzni.

V posledních dvou zápasech proti Larnace a Jihlavě jste museli otáčet zápas. Je to pro vás dostatečné varování?
Je pravda, že jsme do utkání vstoupili špatně, dostali jsme pokaždé gól. Já věřím, že jsme se z toho poučili a že tentokráte začneme lépe a budeme to my, kdo dá první gól, což by nás uklidnilo.

Jaké jsou podle vás nejsilnější zbraně soupeře?
Hráči Larnaky jsou rychlí, silní v kombinaci a mají i dobré standardní situace. Pozor si musíme dát i na jejich brejky. Co se týká jednotlivců, velmi dobrý je záložník Jorge.

Hrajete rád zápasy, ve kterých jde o všechno?
Ano, hraji (směje se), člověk se na takové zápasy dobře připraví. Věřím, že budeme lepším týmem a postoupíme.

Máte ze sebou spoustu těžkých pohárových zápasů. Změnilo se pro vás za tu dobu něco?
Nezměnilo. Pro nás je každý rok cílem dostat se do pohárů, za posledních sedm let se nám to podařilo pětkrát. Věřím, že na to navážeme a postoupíme i letos.

V evropských pohárech jste venku nevyhráli už dva roky. Přišel teď ten správný čas na vítězství?
Správný čas není, my nepotřebujeme výhru, ale postup. Samozřejmě budeme šťastní, když zvítězíme, ale vyhrát pro nás není až taková priorita. Tou je postup.